Til hovedinnhold

Nå kan du prøve Office med touch

Microsoft endelig klar med testversjon.

Flere år etter de burde ha hatt noe klart, ser det nå ut til at Microsoft er godt i gang med en Office-versjon tilpasset Windows-enheter med berøringsskjerm, som nettbrett og hybrider.

De ferske touch-versjonene av Excel, Word og Powerpoint er imidlertid ikke tilgjengelig for alle og enhver. Har du ønske om å teste dem ut må du først installere testversjonen av Windows 10.

Testversjonen av Office er tiltenkt PC-er og større nettbrett eller hybrider som kjører Windows 10 Technical Preview. I løpet av den neste tiden vil det også dukke opp tilsvarende testversjoner til mindre nettbrett og mobiltelefoner som kjører Windows 10.

Med et slipp av tre test-apper er Microsoft godt i gang med utviklingen av Office til Windows 10, som på sikt også vil inkludere OneNote og Outlook. Så får vi håpe sistnevnte er noe mer gjennomarbeidet enn Outlook-appen som har dukket opp til Android og iOS.

Når Windows 10 og Office til Windows 10 dukker opp er planen at Office skal være forhåndsinstallert på alle Windows-telefoner og nettbrett med skjerm som er mindre enn åtte tommer. For større enheter vil Office kunne lastes ned fra App-butikken.

Ved siden av å jobbe med en berøringsvennlig versjon av Office, er Microsoft også i gang med å utvikle Office 2016, en mer tradisjonell Office-variant.

Både Windows 10 og nye Office er ventet å være klare mot slutten av året.

Ikke alle er like fornøyde med Microsofts nye Outlook:
Nye Outlook for iOS blokkert for stor norsk it-bedrift (Cw.no)

annonse