Tek.no

Nyhet

Del opp harddisken, helt gratis

4 Apr 2011 11:30

Gratisprogrammet Easeus Partition Master 8.0.1 er klar for nedlasting. Et brukervennlig program som kan brukes til å opprette, slette, flytte og endre størrelsen på partisjoner. Det kan også brukes til å legge sammen flere partisjoner, og utvide systempartisjon.

Blant nyhetene i versjon 8.0.1 er overhalt grensesnitt – det har et utseende som er mer tilpasset Windows 7. Menyene er også blitt mer dynamiske i den forstand at undermenyene endres i forhold til hvilken partisjon man jobber med. Ytelsen skal også være bedre.

Last ned

Du finner informasjon om Easeus Partition Master og nedlastingslenke på partition-tool.com. Programmet støtter Windows XP, Vista og Windows 7, og det støtter både Windows 32-bit og 64-bit. Det finnes også i betalversjonene Professional (29,95 USD) og Server (159 USD).

Betalversjonene har blant annet innebygd WinPE, et verktøy som gjør det mulig å skreddersy Windows-installasjon, og som gjør det mulig å redde en eventuelt krasjet partisjon. Les mer om de ulike versjonene på partition-tool.com.

(Kilde: Betanews)

Les også
Seagate gjør plass til mer data per plate
Les også
Kan være verdens tynneste harddisk
Les også
Utraportabel lagring fra Apacer
Les også
Fleksibel kjempedisk fra WD
Les også
Samsung sprenger grenser
annonse

Les også