Til hovedinnhold

Google Plus får spilltjeneste

Tar opp konkurransen med Facebook.

Facebook sin spilltjeneste har som kjent høstet stor suksess, og helt siden konkurrenten Google Plus ble lansert har det gått rykter om at også denne ville få en egen spillplattform.

Flere spill allerede kunngjort

Nå er dette endelig blitt en realitet. Ifølge Google er arbeidet med å rulle ut spill på sin Google Plus-tjeneste allerede i gang, og 16 titler er hittil kunngjort, inkludert velkjente aktiviteter som Angry Birds og Sudoku.

I tillegg vil blant annet utvikleren Kabam, som stod bak det populære Facebook-spillet Kingdoms of Camelot, slippe sitt nye spill Edgeworld i tjenestens oppstartsfase.

Som et midlertidig tiltak for å tiltrekke seg spillutviklere tar Google et gebyr på kun 5% for de virtuelle transaksjonene på spilltjenesten. Til sammenligning tar Facebook hele 30 prosent for bruk av sitt Facebook Credits-system.

Det er ennå uvisst nøyaktig når spilltjenesten vil bli fullt ut tilgjengelig for alle i Google Plus, så brukerne oppfordres simpelthen til å holde utkikk på kontoen sin og gi tilbakemeldinger etter hvert som tjenesten lanseres.

(Kilder: Forbes, Google)

Les også
Facebook-spill er på vei nedover
Les også
Facebook etterligner Google+
Les også
Dette spillet er ulikt alle andre
Les også
Dette skremmer oss i spill
Les også
Her er de beste Steam-triksene
Les også
– Anonymous skal knuse Facebook
Les også
Her er 10 triks i Google+
Les også
Google+ fisker etter kjendiser
Les også
- Sosiale spill er onde
annonse