Nyhet

USA-gjennombrudd for norske mobildeksler

Frydaze inn i 10 000 nye butikker i USA.

Det norske selskapet Frydaze kan nå melde om nok et gjennombrudd i det amerikanske markedet, etter at de tidligere i år fikk en avtale med Walmart.

Dekslene blir nå å finne i 10 000 butikker i USA, etter at gründerselskapet har fått i havn en distribusjonsavtale med lavpriskjeden Dollar General.

– Det bor 315 millioner mennesker i USA, avtalen med Dollar General kan dermed gi oss gode volumer på kort tid. I juli kom vi oss inn i nettbutikken til WalMart, og sammen med Dollar General får vi dermed god fysisk og digital distribusjon over hele USA. I løpet av de nærmeste ukene vil vi også være inne hos Toys R US, Radioshack og Campus Bookstore, sier administrerende direktør Kristian Fæste i Frydaze i en pressemelding.

Design dekslene selv

Frydaze har spesialisert seg på deksler som kan personaliseres, ved at du for eksempel laster opp egne bilder og skriver inn egne tekster.

Hos Dollar General og de andre amerikanske kjedene vil kundene kunne kjøpe gavekort som du så kan brukes i Frydaze' nettbutikk. I butikkene vil det være utstilt "dummy-telefoner" med eksempler på hvordan dekslene kan se ut.

– Det gir oss utrolig god eksponering. Gavekortmarkedet i USA er stort og denne formen for forhåndsbetaling i nettbutikker er svært utbredt i USA, sier Fæste.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Ti teknogaver til under tusenlappen
Les også
Norske mobildeksler inn på Walmart
Les også
Mobildekselet som reparerer seg selv
annonse