Til hovedinnhold

Svindyrt å se Norge på nett

Det er enorme prisforskjeller mellom de forskjellige tilbyderne av live fotball på nett. Dyrest i klassen er Canal plus med sin Csports, hvor man krever utrolige 159 kroner for å se landskampen mellom Kypros og Norge i kveld.

Hvis du i stedet velger å se Tyskland-Tyrkia hos Viasats nett-tjeneste blir prisen 49 kroner for kampen, mens man hos TV 2 kan se Spania og Portugal for en tremåneders pris på 499 kroner (som også gir full tilgang til alle serier og programmer på TV 2 i alle disse tre månedene).

Her er en oversikt over kveldens kamper på nett:
(Klikk på lenkene for å se hvordan du får tilgang)

Kypros - Norge (18.55) - Csports - 159 kroner for en kamp

Spania - Litauen (22.00) - TV 2 Sumo - 499 kroner for tre måneder med full tilgang til alle programmer, serier og fotballkamper som TV 2 har rettigheter til

Portugal - Danmark (21.45) - TV 2 Sumo

Tyskland - Tyrkia (20.40) - Viasat on demand 49 kroner for en kamp eller 199 kroner i måneden for full tilgang til all sport fra Viasat

Irland - Russland (20.40) - Viasat on demand

Les også: Slik tjener du penger på Norge

Senere i uka kan du se:
Island - Nord Irland (12.oktober, kl 17.00) - Viasat on demand

Kazakhstan - Tyskland (12.oktober, kl 18.55) - Viasat on demand

England - Montenegro (12.oktober, kl. 20.55) - Viasat on demand

Viasat sender også vennskapskampen mellom Brasil og Ukraina den 11.oktober. Det er foreløpig ikke satt opp noen landskamper på TV 2s Sumo neste uke, men de man sender Stabæk-Kolbotn fra Toppserien den 10.oktober, og full Premier League og Tippeliga-runde neste helg. Blant annet med bunnoppgjøret mellom Everton og Liverpol på søndag. Csports sender også italiensk serie, til 69 kroner per kamp.

Mer om
annonse