Tek.no

Nyhet

Nytt håndfri-tilbehør fra Sony Ericsson

Espen Irwing Swang
14 Juni 2005 15:48

HBH-610
Samtaler med Bluetooth™-headset i støyende omgivelser skal visst nok bli enklere takket være lydkvaliteten i HBH-610. Det kombinerer siste versjon av Bluetooth 2.0 med automatisk volumjustering, digital ekkokansellering og støyreduksjon for stabile samtaleforhold og  høy lydkvalitet. Ny digital signalprosessering gjør at settet kan brukes med Bluetooth™-tilpassede enheter som PDAÂ’er og PCÂ’er – sÃ¥ høy lydkvalitet fra Bluetooth™ headset ikke lenger er begrenset til bruk med mobiltelefoner.  HBH-610 leverer opp til 6,5 timers samtaletid og opp til 13 dagers standby-tid. HBH-610 blir tilgjengelig i løpet av 3. kvartal 2005.
Bluetooth Car Handsfree HCB-700
Det nyeste av Sony Ericssons handsfree-sett for bil er utviklet for at føreren skal kunne håndtere samtaler uten å ta oppmerksomheten bort fra trafikken. En ny funksjon er Voice Digit Dialing. Dette supplerer tradisjonell stemmeoppringing og ringer et nummer automatisk når brukeren sier de aktuelle sifrene høyt.
Informasjons-displayet er plassert på dashboard-nivå så brukeren kan se hvem som ringer med et minimum av øyebevegelse. Det er ikke behov for å koble telefonen til settet når du går inn i bilen da telefonen kobler seg automatisk til HCB-700 når tenningsnøkkelen vris om.

HBH-700 blir tilgjengelig I løpet av 3. kvartal 2005.

Portable Handsfree HPS-60
I en pressemelding beskriver Sony Ericsson dette settet slik: Dette sporty utseende handsfree-settet for nye Sony Ericsson-telefoner er så komfortabelt at det er lett å glemme at du har det på deg. Det er en ideell kompanjong i et aktivt, travelt liv. Den elegante og fleksible ørekroken passer godt rundt øret. HPS-60 kan brukes med Sony Ericsson K750i, S600i, Z520i og Walkman-telefonen W800.

HPS-60 blir tilgjengelig I løpet av 2. kvartal 2005.

annonse