Nyhet

Lag DVD av filmene dine

Mange sitter med flere timer hjemmevideoer på sine PC-er som de har hentet ut fra sine DV-kameraer. Å vise frem videoene er derimot ikke alltid like enkelt. Med disse gratis programmene hentet fra nettsiden Lifehacker kan du enkelt lage en fullverdig DVD av alle dine filmer.
Det er nemlig ikke alltid enkelt å lage DVD-er av filmer du har på PC-en. Det finnes uten tvil utallige programmer, men mange er dyre, og enda fler fylt til randen av tillegg du absolutt ikke har bruk for. Disse alternativene er derimot helt gratis, uten ekstra tillegg.

Lag meny og sett undertekst
DVD Flick er et program som enkelt lar deg overføre dine filmer til en fullverdig DVD med menyer og undertekster om du skulle ønske det. Programmet støtter så å si alle filformater som normalt brukes ved video i dag, som AVI, MPEG. WMV og Flash-video i tillegg til 41 andre formater.
Ikke minst kommer programmet med norsk brukermanual. Dette gjør det svært enkelt å sette seg inn i programmet.


Med DVD Flick kan du enkelt legge til undertekster på dine filmer.
Her kan du laste ned DVD Flick og lese mer om programmet.

Nok et alternativ

DVD-Creator er i likhet med DVD FLick gratis å laste ned å bruke. Det er derimot ikke basert på åpen kildekode slik som DVD-Flick. Likevel tilbyr dette programmet mange av de samme mulighetene. Her kan du lage menyer og fine tekstplakater på dine videoer. Programmet støtter både AVI, Mpeg, DivX, Xvid, MOV, WMV og en rekke andre filformater.


At programmet er enkelt og gratis gjør ikke nødvendigvis resultatet vakkert.
Programmet kan lastes ned gratis her.
Hos Wikipedia kan du lese om enda fler DVD-program og lære mer om kunsten å lage gode DVD-filmer.

Kilde:

Lifehacker.

Les også
Slik søker du bedre på Google
Les også
Bør du ha mobilforsikring?
Les også
Slik tar du bedre nattbilder
annonse