Til hovedinnhold

Nå er det bare dager til Google skal avsløre sine nye Pixel-telefoner

Kunngjorde tidspunktet i snodig video.

Android Police

Som alltid med nye toppmodeller gar ryktemølla også gått varm når det gjelder Googles neste Pixel-telefoner i lengre tid, men nå ser det ut til datoen for avdukingen av de nye modellene er her. Tidspunktet ser ut til å være 4. oktober, ifølge en ny video som Google nettopp lastet opp på YouTube.

Den snodige videoen, som du kan se øverst, nevner riktignok ikke Pixel ved navn, men viser oss flere mobilrelaterte søkefraser som skrives inn i Googles søkemotor, før datoen 4. oktober altså dukker opp. Dermed dreier det seg mest sannsynlig om de nye Pixel-modellene.

Søkefrasene som dukker opp i videoen, som for eksempel inkluderer «hvorfor har mobilen min så lite lagringsplass», antyder at de nye mobilene både får høyere lagringsplass, flere «smarte» egenskaper, bedre kameraegenskaper og bedre batteri.

Slik skal Pixel 2 se ut, ifølge en lekkasje som kom tidligere i år.
Android Police

Snapdragon 836?

Utover dette byr ikke videoen på noen tekniske detaljer, men på dette området finnes det et betydelig ryktearkiv å hente fra. Den kjente ryktemakeren Evan Blass har for eksempel hevdet at nye Pixel vi få den nye Snapdragon 836-brikken, som ennå ikke er offisielt kunngjort, men disse ryktene har senere blitt tilbakevist av kilder som Android Police har vært i kontakt med.

I stedet hevdes det at nye Pixel vil få den eksisterende Snapdragon 835-brikken under panseret, som nok er mer realistisk. I sommer kom det ellers en lekkasje som viste oss angivelige bilder av mobilen og opplysninger om at mobilen skal få en 5,5 tommers- eller 6-tommers AMOLED-skjerm i størrelsesforholdet 2:1.

Rykter indikerer også at neste generasjon Pixel skal få trykksensitive rammer på sidene tilsvarende det HTC U11 skilter med. Denne funksjonaliteten skal angivelig primært brukes til interaksjon med Google Assistant-tjenesten, men utover dette er det uvisst hva man kan bruke det til.

Alt blir trolig altså avslørt den 4. oktober.

Nye iPhone-modeller ble nettopp avduket: Slik presterer de mot andre toppmodeller på markedet »

annonse