Til hovedinnhold

Her gjør Netflix narr av Amazons nye drone-tjeneste

Latterliggjorde Amazons planer om å levere pakker med droner.

YouTube

I dagens harde konkurranseklima hender det at selskaper rett og slett prøver å undergrave konkurrentenes produkter ved å ty til humoristisk kritikk, slik for eksempel Nokia, Samsung og Microsoft har gjort med Apples iPad.

I desember i fjor meldte Amazon om et nytt leveringskonsept, som nå også har blitt uthengt på YouTube av strømmetjenesten Netflix.

Det nye Amazon-konseptet ble først avslørt i nyhetsmagasinet 60 Minutes og går ut på å bruke flyvende roboter, droner, til å levere pakker til kunder på rekordtid.

Slik ser de kommende leveringsdronene til Amazon ut.Foto: Amazon

Hånes av Netflix

Selv om dette kanskje høres utrolig ut er det altså høyst reellt. Den spesielle tjenesten har fått navnet Amazon Prime Air, og skal etter planen kunne velges som ett av leveringsalternativene når man bestiller en pakke fra nettbutikken. Selskapet håper å få det hele i gang i løpet av 2015.

Netflix, som i tillegg til strømmetjenesten fortsatt driver med utleie av DVD-er i USA, ser imidlertid ikke ut til å ha troen på Amazons nye idé. Nylig benyttet de anledningen til å gjøre grundig narr av drone-konseptet i en YouTube-video.

Videoen gir seg først ut for å være en seriøs reklamefilm for en ny leveringstjeneste hos Netflix kalt «Drone To Home». Deretter kommer vittighetene i form av blant annet en fyr som hamrer frenetisk på et tastatur for å styre dronen før den eksploderer, og en drone som sniker seg inn på en kunde som bruker toalettet.

Den humoristiske videoen til Netflix kan du se under, fulgt av demonstrasjonsvideoen av det «ekte» dronekonseptet til Amazon.

Netflix utvikles stadig: Nå ønsker selskapet av tredelt betalingsmodell »

(Kilde: Engadget)

annonse