Til hovedinnhold
NyhetSonos Amp

Sonos Amp gjør vanlige høyttalere «smarte»

Den nye varianten skal være dobbelt så kraftig som forgjengeren.

Sonos

Sonos slipper nå en ny og forbedret utgave av forsterken deres, Amp. Produktet lar deg koble vanlige, kablede høyttalere til Sonos-systemet ditt i hjemmet, slik at det fungerer med den trådløse plattformen til selskapet.

Den nye utgaven skal være dobbelt så kraftig som forgjengeren, hvilket betyr at du har 125 watt per kanal ved 8 ohm å rutte med. Det skal ifølge Sonos være mer enn nok for selv de mest krevende konfigurasjonene.

Blir et slags nav i plattformen

Nye Sonos Amp er altså i korte trekk en forsteker som snakke sammen med resten av det trådløse universet til Sonos. Den har blant annet fått en ARC-port som gjør at den kan hente ut lyd fra TV-en din.

I tillegg har enheten støtte for Apple sin AirPlay 2-standard, hvilket gjør det enkelt å spille av innhold på iOS-enheter helt trådløst, og koble til flere høyttalere uten å måtte å gå via Sonos-appen.

Den nye forsterkeren burde være grei skuring å plassere i stuen.
Sonos

Sjekk også testen av den lille Sonos One-høyttaleren her »

Sammen med gode muligheter for å spille av innhold trådløst, har også forsterkeren mulighet for å koble til analoge kilder som for eksempel en platespiller ved hjelp av RCA-innganger.

Utenom dette har den nye forsterkeren mulighet for å kobles mot hjemmenettverket ditt både med og uten kabel. Den har også en sub-utgang, slik at du kan gi signaler til en ekstern bass.

Kobler du til en enhet som har Amazon sin stemmestyring Alexa, vil du i tillegg kunne styre forsterkeren via denne.

Les testen av Sonos sin nye lydplanke Sonos Beam her »

Stilrent utseende

Den nye forsterkeren er utformet som en firkant, og måler kun 21,7 centimeter i breddene, samt at den kun er 6,4 centimeter høy. Enheten har en vekt som er oppgitt til 2,1 kilogram.

Forsterkeren har rene linjer hvor det kun er toppen av enheten som skiller seg ut. Her får du en fordypning i enheten i form av en sirkel. Utover dette har enheten et lys i fremkant som viser at enheten er påslått.

Den nye forsterkeren ventes å komme for salg i februar 2019, og prisen er satt til 6499 kroner.

B&O er også på IFA-messen:
Sjekk ut denne helt spesielle høyttaleren »

annonse