Louis Vuitton gir en gammel kjenning ny logo, samt et påslag på 7000 kroner

Helt trådløse øreplugger har vært en av de store – men små – nye tingene som har dukket opp de siste årene. Da dukker det selvsagt opp noe spesielt for de ekstra «poshe» og velbeslåtte også.

På bildene kan du derfor se Louis Vuitton Horizon Earbuds, som visstnok vil ha en veiledende utsalgspris på 995 amerikanske dollar – eller en typisk pris i Norge på hele ti tusen kroner.

Står bare for designen, ikke lyden

Men ettersom Louis Vuitton er langt bedre på design og markedsføring enn lyd, er det ikke de som har laget selve ørepluggene. Snarere er det snakk om et samarbeid med Master & Dynamic, og «Horizon Earbuds» kjenner vi allerede som MW07.

Men disse koster tre tusenlapper, ikke ti.

Horizon Earbuds skal komme i tre forskjellige design.

At denne bransjen liker å ta seg betalt for å klaske populære navn på ting vet vi jo, men for de av oss som ikke er spesielt opptatt av mote virker det ganske drøyt. Spesielt når vi er mer opptatt av den faktiske lyden.

– Ikke bra nok

Slik ser de vanlige MW07-ørepluggene ut.

For all del, da vi testet Master & Dynamic MW07, mente vi produktet både var velpolert og gjennomtenkt, men at lyden burde vært bedre på et produkt som tross alt koster 3000 kroner.

Da vil vi naturligvis heller ikke si at en økning på syv tusenlapper hjelper, uansett hva slags logo man klistrer på dem.

Det er imidlertid ikke helt sant at det bare er utseendet på pluggene som er annerledes – også etuiet som sørger for oppbevaring og lading har fått en annen design.

Ifølge TechRadar vil Louis Vuitton Horizon Earbuds kunne plukkes opp fra egnede utsalgssteder fra 24. januar.

Men i bunn og grunn er det altså dette produktet:
TEST: Master & Dynamic MW07 >>>

(Kilde: The Verge)

Les også
Sennheiser Momentum True Wireless: Fabelaktig lyd, men også noen stygge irritasjonsmomenter
Les også
Bose Sleepbuds: Sliter du med å sove? Boses Sleepbuds kan være redningen
Les også
Master & Dynamic MW07: Helt trådløse øreplugger som gjør alt rett – bortsett fra det aller viktigste
annonse