Tek.no

Nyhet

Lær deg nye triks med SMS Mamma

16 Feb 2007 17:02

SMS Mamma lar deg sende tekstmeldinger rett fra MSN Messenger. Tjenesten har rukket å bli veldig populær, og det sendes allerede over 3000 tekstmeldinger med SMS Mamma i uken.

Slik får du SMS Mamma >

Her har vi samlet sammen et par hendige triks du kanskje ikke visste om.

1: Send billige SMS i utlandet

Uansett hvor du er i verden, sender SMS Mamma meldinger med vanlig takst på 48 øre. Så i stedet for å betale dyre meldingspriser i utlandet (typisk 3 - 5 kr per melding), kan du logge deg på MSN med datamaskinen eller mobiltelefonen og sende billig.

2: Få beskjed når venner skrur på mobilen

Har noen skrudd av telefonen eller befinner seg utenfor dekning? Send en SMS til dem med SMS Mamma. Hun sier fra så snart de mottar meldingen, og da vet du at de har telefonen påslått igjen.

3: Åpne wap-lenker

Om du skal besøke en adresse med mobilen, er det veldig tungvint å taste den inn. Lim heller adressen inn i SMS Mamma og send den som en tekstmelding til deg selv.

4: Hold styr på mobilnumrene

Du trenger ikke huske numrene til alle vennene dine, bare fortell numrene til SMS Mamma. Skal du for eksempel lagre nummeret til en venn som heter Tore kan du skrive 99009900 Tore i meldingsvinduet. Heretter kan du bare skrive sms Tore <meldingen din> hver gang du skal skrive til han. For å se alle personene i adresseboken skriver du liste. Om du vil slette noen fra adresseboken skriver du slett <navn>.

5: Send melding til alle samtidig

Du kan sende melding til alle i adresseboken din samtidig. Skriv sms alle <meldingen din>. Det finnes ingen løsning for å sende til et par stykker av gangen samtidig ennå, men dette kan komme i senere versjoner av SMS Mamma.

6: Få logg over meldingene du har sendt

Alle MSN-klienter kan føre logg over samtalene dine. Hvis du skrur på denne funksjonen har du gå inn og se hvilke tekstmeldinger du har sendt.

For å skru på loggen i MSN Live Messenger, velg Verktøy -> Alternativer -> Meldinger. Her kan du krysse av på et valg kalt Logg samtalene mine automatisk.

Når du skal se loggen din velger du Fil -> Vis meldingslogg.


Lyst på SMS Mamma ? Her står det du trenger å vite >

annonse

Les også