Norges billigste kameramobil

Nokia 1680 Classic er billig. (Klikk for flere bilder)

Nå er Norges billigste kameramobil å finne i nettbutikkene. Nokia 1680 Classic ble lansert i april, og koster 550 kroner uten abonnement.

Det er ikke mange kronene for en kameratelefon. Til gjengjeld får du ikke en telefon som kan konkurrere med dyrere kamaeratelefoner.

Les også:
Nye prisrekorder fra Nokia »
De beste billigmobilene »
Prisguide: Flere billige mobiler med kamera »

Lavoppløst

Kameraet har en oppløsning på 0,3 megapiksler. Det vil si at bildene stort sett bare egner seg som MMS eller til nett. Du kan også sende og motta bilder via e-post.

Videre har skjermen en oppløsning på 128 x 160 piksler, noe som vil gjøre den kornete. Du vil neppe sitte og studere bildene dine på denne skjermen.

God billigvalg?

1680 Classic kan imidlertid være et bra valg om du skal ha en billig telefon og ønsker mulighet til å ta bilder. Alternativt kan dette være en fin telefon til barn som skal ha sin første mobil, og som ønsker en kameramobil.

Du finner ikke all verden med teknologi under panseret på denne telefonen, men det er verdt å merke seg at den har støtte for Edge, slik at wapping og sending av MMS går unna i god fart. Taletiden er oppgitt til sju og en halv time, så du bør også kunne prate en del mellom hver lading.

Husk fraktkostnad

1680 Classic uten abonnement har foreløpig kun dukket opp i én nettbutikk. Kjøper du telefonen på nett må du regne med å betale fraktkostnader på i underkant av 100 kroner. Dersom du finner 1680 Classic i mobilbutikken på kjøpesenteret bør du regne med en noe høyere pris.

Se også Nokia 1680 Classic med abonnement »

Venter du på andre telefoner? I lanseringsguiden kan du finne ut når ny modeller er ventet, og få lagervarsling når de dukker opp.

Les også
De beste mobilene til tusen kroner
Les også
Sony Ericssons radiosjefmobil er klar
Les også
C902i er i salg
Les også
Adidas-mobilen har landet
Les også
Nokias kameraløse er i butikkene
annonse