Tek.no

Nyhet

Utsetter neste Fortnite-sesong

Epic Games
15 Apr 2020 19:00

Det er mange måter å ordlegge seg på slik at det ikke høres negativt ut, og Epic Games har nå gitt oss et godt eksempel – ved å si at de forlenger sesong 2 av det populære «battle royale»-spillet Fortnite.

Dette kommer frem av en kort bloggpost hos Epic Games.

Planen var egentlig å starte Chapter 2 - Season 3 samtidig som kalenderen skiftet fra april til mai, men nå er dette utsatt en drøy måned. Ny dato for den neste sesongen lyder 4. juni.

En ny sesong betyr som kjent større oppdateringer og forandringer i spillet. Dette bidrar til følelsen av et nytt spill og gir stadig nye utfordringer til spillerne.

Les også
«Civ 6» går i fotsporene til Fortnite og får en egen «battle royale»-modus

Men det betyr likevel ikke at det er stille og rolig i Fortnite-land. Før neste sesong i juni lover Epic Games at det kommer noen oppdateringer som byr på overraskelser, bonus-XP (erfaringspoeng), samt nye utfordringer og spillelementer.

Ikke første gang

Hvorvidt forsinkelsen eller forlengelsen – alt ettersom hvordan man velger å se det – har noe med den pågående pandemien å gjøre er vi ikke sikre på. Men Epic Games og Fortnite har da også vært forsinket før, uten at dette har vært spesielt negativt for spillets popularitet.

Under overgangen fra kapittel én til to ble det også smått kaos da spillet uten forvarsel forsvant og var utilgjengelig i timevis.

Samtidig er det klart at mange spillselskaper har blitt nødt til å jobbe på helt andre måter etter utbruddet av coronaviruset, og i hele underholdningsbransjen har forsinkelser vært mer normen enn unntaket.

Les også
Cyberpunk 2077 skal ikke være i fare
annonse

Les også