Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Unboxing: Sony PlayStation 5

Den er STOOOOR.

«Unboxing» av den nye Playstation 5

Sony PlayStation 5 har endelig ankommet testbenken vår, og i løpet av de neste dagene og ukene skal vi teste den for alt det er verdt. Med en eske merket med 8K, 4K 120 FPS og HDR, er det tydelig at Sony har lagt listen høyt, og det blir spennende å se om de klarer å leve opp til de enorme forventningene.

Én ting er i hvert fall sikkert: DEN ER STOR. Vi visste jo at den var stor før vi pakket den opp, og vi har sett både sammenligningsbilder og illustrasjoner som viste hvor stor den var. Men det var først da vi fikk den i våre egne hender, og satte den ved siden av forgjengeren PlayStation 4 og konkurrenten Xbox Series X at det virkelig ble tydelig. Den er rett og slett for stor for TV-benken vår.

Sjekk ut videoen øverst, og ta en titt på bildene våre i bildekarusellen under:

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5
annonse