Tek.no

Nyhet

Master & Dynamic oppgraderer sine eksklusive propper

Får to kjærkomne endringer.

Master & Dynamic
17 Okt 2019 11:19

Master & Dynamic oppgraderer nå sine eksklusive, trådløse ørepropper. De nye proppene beholder navnet MW07, men det tilføyes nå et Plus på slutten. Men prisen skal fortsatt ligge på det samme, melder Engadget.

Med den nye modellen gjør Master & Dynamic noen endringer som skal bedre disse øreproppene på et par essensielle punkter. En av tingene vi satte fingeren på ved de gamle modellene var nemlig batteritid, og dette har blitt kraftig forbedret.

40 timers bruk

Det skal nemlig nå bli mulig å tyne hele 40 timers bruk ut av de nye proppene – om man regnet inn at man kan lade opp proppene tre ganger i etuiet som følger med når du kjøper proppene.

Proppene kan lades tre ganger i etuiet før det går tom for batteri. Det ekstremt ripeutsatte ståletuiet lever tilsynelatende videre.
Master & Dynamic

Med andre ord så holder proppene rundt ti timer mellom besøkene til etuiet. Noe som er langt mer imponerende enn de få timene den første modellen klarte å holde ut.

Og ladingen skal også gå ganske så raskt for seg. Ifølge selskapet selv skal du kunne lade proppene opp til 50 prosent på 15 minutter. Ønsker du å lade dem fullt opp, må du belage deg på 40 minutters ventetid.

Får aktiv støyreduksjon

Sammen med bedre batteritid får også MW07 Plus aktiv støykansellering, som vi vel stiller oss noe avvente til basert på hva Master & Dynamic fikk til på MW65. I tillegg skal de også så en såkalt ambient mode, som gjør at du kan få med deg hva folk sier rundt deg ved hjelp av mikrofonene utvendig. En hendig funksjon om du for eksempel sitter på flyplassen og trenger å få med deg informasjonen som blir ropt opp.

Sammen med støykansellering så oppgraderes også bluetooth-støtten til de nye proppene. Nå får du bluetooth 5.0-støtte (med Aptx og SBC), samt at rekkevidden skal være opp mot 30 meter.

Proppene har fått en prislapp på 299 dollar, og skal komme for salg den 20.oktober i USA. Her på berget vet vi ikke enda detaljene, men det skal bli spennende å se hva disse endringene byr på om de finner veien til vår testlab.

MW07 Go er mindre og rimeligere enn MW07 Plus.
Master & Dynamic

Ny og billigere versjon

Master & Dynamic lanserer også en rimeligere versjon av MW07 kalt MW07 Go. Disse får ikke støydemping eller ambient-modus, men til gjengjeld er de mer vann- og svetteresistente enn forgjengeren, med IPX6-sertifisering (mot IPX4 tidligere).

Batterilevetiden på ti timer består, men etuiet har et betydelig mindre batteri som skal gi 12 timers ekstra spilletid. Etuiet er dessuten kledt i tøy, noe vi tror er en kjærkommen endring med tanke på hvor ripeutsatt ståletuiet til MW07 var.

Prisen er som nevnt også lavere – 199 dollar i USA bør sannsynligvis bety knappe 2.000 kroner når eller om de kommer hit.

I mens kan du jo lese testen av:
Master & Dynamic MW07 her »

(Kilde: Engadget)

Les også
Master & Dynamic MW65: Noe av den beste trådløse lyden vi har hørt, men inntil videre bør du ikke kjøpe disse
Les også
Utfordrer de aller beste på markedet
Les også
Master & Dynamic MW60: Noen av de lekreste hodetelefonene vi har sett
annonse

Les også