Nyhet

Her er HTC Touch Diamond 2 og Pro 2

HTC har nå lansert to nye toppmodeller, som helt tydelig er oppfølgere til de suksessrike toppmodellene Touch Diamond og Touch Pro. De to nye modellene heter nemlig Touch Diamond 2 og Touch Pro 2, og begge har fått enda større skjerm og enda bedre oppløsning. 

Ikke overraskende er det Windows Mobile som er under panseret, i versjon 6.1 og ikke 6.5 som er ventet å lanseres i løpet av denne uka. Brukergrensesnittet Touch Flo 3D er satt på toppen, og gjør det hele fingervennlig. Nå skal enkelte ikoner ha blitt litt større, slik at det er enda enklere å bruke fingrene til å styre mobilen i stedet for å dra frem pekepenna.

Oppdatert: Begge telefonene vil kunne oppgraderes til Windows Mobile 6.5 uten noen ekstra kostnad. Når oppgraderingen blir tilgjengelig er foreløpig ukjent.

Touch Diamond 2

Den nye versjonen av Touch Diamond har arvet stilen til forgjengeren, og skal ha en kompakt design som måler 1,37 centimeter i tykkelsen. Telefonen har også fått berøringszoom, som gjør at du enkelt kan zoome inn og ut når du surfer på nettsider, leser e-post og tekstmeldinger eller ser på bilder. 

Touch Diamond 2 har fått en større skjerm enn forgjenger. Størrelsen er 3,2 tommer mot forgjengerens 2,8 tommer, og har fått en WVGA-oppløsning med 800 x 480 piksler.

Touch Diamond 2 har fått femti prosent bedre batterilevetid enn forgjengeren, noe som bør sikre 18 døgn hviletid og 8 timer taletid. Videre har nykommeren fått støtte for minnekort, i tillegg til den innebygde minnekapasiteten på 4 GB. 

Kameraet skal knipse bilder i fem megapikslers oppløsning, og har også autofokus.

Touch Pro 2

I likhet med den orginale Touch Pro, er Touch Pro 2 myntet på forretningsmannen. Her er produktivitet i høysetet, og telefonen har derfor fått et fulltastatur som skjuler seg under skjermen. Skjermen vipper seg oppover når du skyver den bak, i motsetning til Touch Pro, slik at du kan endre synsvinkelen.

Touch Pro 2 har fått en 3,6 tommer stor skjerm med WVGA-oppløsning. Berøringszoom er på plass, slik at du enkelt kan zoome ved å berøre skjermen. 

I tillegg har den nye telefonen fått en teknologi HTC kaller "Straight talk". Meningen med denne funksjonen, er at du enkelt kan omgjøre hvilket som helst rom til et konferanserom der motparten kan ta del i samtalen. Lydkvaliteten i høyttaleren skal være svært god. 

(Kilde: pressemelding)

Les også
HTC Touch Diamond 2
Les også
HTC Touch Pro 2
Les også
Den første testen av HTC Touch Pro 2
Les også
Endelig Touch Flo-kalender
Les også
Ny Android-mobil fra HTC
Les også
HTC lanserer ny Touch Cruise
Les også
HTC regner med stor vekst
Les også
HTCs nye smarting heter Iolite
annonse