Til hovedinnhold

Lokker til seg enda flere studenter

Tidligere i høst skrev vi om hvordan The Linux Foundation ønsker å lokke til seg flere studenter ved hjelp av svært gunstig rabatt på studentmedlemskap og gode medlemsfordeler. Deriblant rabatter hos Dell, Lenovo og HP. Dessverre har vi enda ikke fått klarhet i om, og hvordan rabattene på maskinvare kan benyttes her i Norge. Vi har purret på The Linux Foundation, og kommer med oppdatering så fort vi får svar.

Nå har imidlertid The Linux Foundation bestemt seg for å satse på studenter enda mer og i en kampanjeperiode frem til 31. januar neste år er det mulig å skaffe seg et års gratis medlemskap om man er student.

I denne perioden vil en ny student tilbys gratis medlemskap i et år for hvert nye vanlige medlem som melder seg inn.

Nye medlemmer kan velge selv om de ønsker å gi bort medlemskapet til noen de selv kjenner. Dersom de ikke har en konkret student de ønsker å gi bort medlemskapet til, vil i stedet en student fra denne listen velges. Listen er en FIFO-liste, så det lønner seg å være tidlig ute.

Det kreves naturligvis at man bekrefter at man er student ved å sende kopi av studentbevis til The Linux Foundation. Det kan også lønne seg å fylle ut skjemaet mens man er på skolen, da det virker som om The Linux Foundation sjekker IP-adressen og hopper over dette kravet dersom man fyller ut skjemaet fra et kjent universitet.

Så da er det bare å kaste seg rundt og melde seg på kampanjen her for de av oss som ikke allerede er blitt medlemmer.

(Kilde: E-post)

Mer om
annonse