Til hovedinnhold

Gratis video på forespørsel

Du kommer hit, men ikke lenger!

Hulu.com har vært en del diskutert siden det gikk inn i beta-perioden i oktober 2007, og i følge en pressemelding har tilbakemeldingene vært over forventningene. Og en rask titt på hva siden kan tilby av helt gratis innhold gir en viss forståelse for det.

Hele filmer, klipp og TV-serier

I øyeblikket viser listen over tilgjengelige hele filmer at 74 filmer, inkludert store filmer som "Den Store Lebowski", "Mulholland Drive", "Man on the Moon", "Requiem for a Dream" og mange flere kjente titler er tilgjengelige. I tillegg har TV-serier som "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", "Heroes" og "The Simpsons" noen episoder på siden, men der ikke mulig å følge store serier i sin helhet på siden enda.

Ingen europeere

Vi liker det ikke, men vi er vel ganske vant til det; Som så alt for ofte er innholdet bare tilgjengelig for personer fra USA, noe som gjør hele Hulu.com helt ubrukelig for oss nordmenn. Mange vil nok føle seg litt snytt når det kommer en tjeneste som fremstår som pen og ryddig, uten at vi har mulighet til å faktisk bruke den. Du kan lete rundt etter videoer og innhold, men i det du prøver å spille av noe får du beskjed om at «Unfortunately this video is not currently available in your country or region. We apologize for the inconvenience.»

I pressemeldingen for lanseringen er ikke Europa eller andre ikke-amerikanske regioner nevnt med et ord. Inntil videre må vi altså leve i uvissheten og kanskje åpnes tjeneste for oss i fremtiden.

Fremtiden vil vise om disse omveltningene som er i ferd med å ta form i film- og musikk-bransjen faktisk blir allment tatt i mot, og om de klarer å sette en stopper for piratkopieringstrenden bransjen er redd for.

annonse