Tek.no

Nyhet

Flere bilder av Zune HD

11 Aug 2009 10:36

Det har allerede i vår lekket ut bilder av Microsofts nye MP3- og multimediaspiller Zune HD som så realistiske ut. Nå har det dukket opp flere bilder fra FCCs testlab (Federal Communications Commission), og i samme slengen har det blitt bekreftet noen spesifikasjoner. 

Det vi har fått vite, er at Zune kommer med en egen "dockinstasjon" for å lade enheten og overføre filer til og fra PC-en. I tillegg ser det ut som enheten kommer minimum to versjoner, én med 16 GB lagringsplass og én med 32 GB. Tidligere har det blitt hevdet at den vil komme med opptil 120 GB.

Microsoft har på ingen måte lansert enheten offisielt ennå, og vi vet derfor ingenting om pris og om når vi kan forvente at den kommer på markedet. Ingen spesifikasjoner har fått noen offisiell bekreftelse.

3,6 tommers skjerm?

Det har tidligere blitt hevdet at Zune HD skal ha en 3,6 tommers trykkskjerm av typen OLED eller AMOLED, noe som gjør at den bør vise skarpe farger og bruke lite strøm. Enheten skal også ha HDMI-utgang med mulighet for å kjøre 720p-oppløsning rett til TV-en din. 

Wi-fi er også på plass, ifølge ryktene, og en innebygd nettleser åpner for at du kan surfe på nett med trykkskjermen. Det spekuleres i om Zune HD har en tidlig versjon av Windows Mobile 7. 

(Kilde: mobilewhack.com)

Les også
Zune HD er lansert
Les også
Nye Zune har HD og touch
Les også
Zune HD har fått spesifikasjoner
Les også
Er dette Zune HD?
annonse

Les også