Til hovedinnhold

Nå får du kjøpt HTC S710

S710 ser ut og brukes som en helt vanlig telefon når den er sammenslått. (Foto: HTC)

HTC S710 er den første mobilen du finner i butikkene som kjører den nyeste mobile Windows-versjonen: Windows Mobile 6.

Nykommeren har allerede plantet seg godt i butikkhyllene i uken som har gått.

Nye løsninger
Det nye operativsystemet gjør at menyene ser bedre ut, samt har en rekke praktiske løsninger som ikke fantes i Windows Mobile 5. For eksempel finner du en ny planlegger og e-postleser i S710, ulik de du fant i tidligere Windows-mobiler.

Selvsagt finner du også dokumentleser, lynmeldingsprogrammer, helproff planlegger og e-postleser, akkurat slik du forventer fra en Windows-mobil. Du kan imidlertid ikke redigere dokumenter uten å gå til innkjøp av et program for det.

Men det er ikke bare operativsystemet som er spennende med S710. Utseendet er også spesielt.

Brukes begge veier
Mobilen ser ut som en helt vanlig mobiltelefon, men under panseret til HTC S710 skjuler det seg et fulltastatur. Så snart du drar ut tastaturet, snur skjermen seg til liggende posisjon, og du har plutselig et kontor i hånda.

Det gjør at du både kan bruke mobilen på vanlig måte med en hånd mens du rører i grøten med den andre hånda, eller du kan ta begge hender fatt og gjøre unna en tekstmelding eller e-post på rekordtid.

Ikke trykkfølsom
Mobilen har ikke trykkfølsom skjerm, slik mange andre Windows-mobiler har. Her er det altså kun knappene du trenger å konsentrere deg om når du bruker telefonen.

S710 har ellers et kamera som tar bilder på to megapiksler. EDGE er på plass slik at du kan surfe på farten i nød, men nykommeren mangler dessverre både 3G og super-3G. Wi-Fi er heldigvis på plass som et plaster på såret, slik at du likevel kan surfe med god datahastighet når du er i trådløse Wi-Fi-soner.

I testen av S710 ser du hva vi mener om nykommeren >

Sjekk spesifikasjoner og prisliste på S710 i prisguiden >

annonse