Tek.no

Nyhet

GPS-trening til alle mobiler

Marius Valle
28 Nov 2007 15:34

Svenske Wayfinder hiver seg nå på treningsbølgen. Ifølge Mobil.se skal selskapet, som leverer GPS-programvare til mobiler, mandag slippe treningsprogrammet Wayfinder Active.

Programmet holder orden på treningen din, på lignende måte som Nokias Sports Tracker. Wayfinder Active loggfører hvor du har vært, hastighet, strekning og hvor mange kalorier du har forbrent.

Les også: Nokia oppgraderer GPS-trening »

Del treningen med andre

Du kan i tillegg sende treningsinformasjonen din til en nettjeneste, og dele den med andre brukere. Hvis du har treningskamerater som bruker programmet, kan dere dele hverandres treningsruter.

Wayfinder Active har også mulighet til å fortelle deg hvordan været er der du skal trene, men dette er en betalingstjeneste.

Krever GPS

Det nye programmet fungerer med de fleste telefoner, men om din telefon ikke har GPS, må du ha en Bluetooth-basert GPS-mottaker i tillegg.

Programmet kan allerede nå hentes ved å peke wapleseren på mobilen til http://active.getwf.com. Da vi forsøkte å laste ned programmet med Nokia N95 fikk vi det imidlertid ikke til å fungere.

(Kilde: Mobil.se)

Les også
Wayfinder Navigator 7
Les også
Garmin med ny mobil-GPS
Les også
Ti tips til GPS-bruk
Les også
- GPS med reklame er fremtiden
annonse

Les også