Til hovedinnhold

IOS 4.2 rett rundt hjørnet?

Tidligere denne uken skrev vi om IOS 4.1 og problemer med overgangen til normaltid. Vekkerklokken ringte en time for sent, og mengder av mennesker kom for sent til jobb og skole. Forrige måned skjedde dette med Iphone-eiere på New-Zealand og Australia, som da stilte klokkene sine fremover. Problemet gjelder kun de repeterende alarmene.

I et supportdokument på Apple sine sider, står det at løsningen for dette problemet er å stille alarmen manuelt hver dag. Dette er jo ikke noen god løsning for dem som er vant til at Iphone vet når de skal opp hver dag. Derfor er det unektelig betryggende at på slutten av dette dokumentet står det at etter 7. november skal ikke dette være nødvendig.

Nå spekuleres det i om dette betyr at det er en ny versjon av IOS på vei. Man har tidligere sett at Apple vegrer seg for å lage programfiks til allerede eksisterende versjoner, selv om det riktignok har hendt en gang før.

Om dette er løsningen gjenstår å se, men det forutsetter at man oppgraderer operativsystemet for at alarmklokken skal ringe til riktig tid.

IOS 4.2

Oppdateringen skal åpne for multitasking og mapper for Ipad og fikse en del feil i Iphone. Vi skrev tidligere at vi nedjusterte terningkastet for Iphone 4 fra 6 til 4, på grunn av en feil med nærsensoren til skjermen. Den ble vanskelig å ringe med, og det er tross alt det den primært er, en telefon. I følge Apple skal dette fikses i versjon 4.2, og vi er svært spente på om problemet endelig er løst.

(Kilde:

guardian.co.uk

)

annonse