Til hovedinnhold

Voksenlan dundrer videre

Det er nå rukket å bli lørdag morgen, både i Tofte og andre steder i verden. Lokalene til Tofte IL er fremdeles fulle av all verdens datautstyr, og slik skal det være en dag til. Klokken 08:30 ligger freden over lokalene, mens det surrer i datamaskiner. I et par stoler sitter det slitne gamle menn som sover. Rundt om ellers i huset ligger det folk og snorker overalt. Rett og slett er ting som det skal være på en datafest. Skjønt, det er noe som slår oss, her er det noe mer. Det må være alle de tomme ølboksene, det klissete gulvet og ikke minst de halvtomme spritflaske som står rundt. Slikt sett minner dette også svært mye om dagen derpå.

I løpet av gårsdagen kom også de siste deltakerne på plass. Det er slettes ikke alle som har mulighet til å ta seg fri fra jobben for å dra på noe slikt.

På fredag var den offisielle åpningen av Voksenlan. I løpet av den seremonien blir alle som har meldt seg på ropt opp, slik at de kan få utlevert en t-skjorte som bevis på at de har vært her. Rett etter at førstemann er ropt opp skjønner vi at dette er noe mer enn utlevering av t-skjorter, alle som kommer opp får nemlig klemmer av to av arrangørene. Er du redd for manneklemmer? Da er ikke dette stedet å være.

Semifinalene i Counter-Strike: Source ble også spilt i løpet av fredagen og det er ventet at selve finalen skal skje på lørdag kveld. Man fikk også unna de innledende rundene i Call of Duty 4-konkurransen. Som om det ikke var nok ble det også kjørt innledende runder i konsollkonkurranse, der alle var tvangspåmeldt. I løpet av lørdag skal det også arrangeres såkalte fun-events i Battlefield 2 og Team Fortress 2.

Vi tar med et par ord om maten her også. På fredag ble vi møtt med hjemmelagde karbonader, eggerøre, spekemat og diverse tilbehør til frokost. Det er slettes ingen dårlig start på dagen. Lunsjen var kanskje noe mer tvilsom, nemlig vafler. Middagen bestod av grillspyd, kyllingburgere og forskjellige salater. Nattmat er undervurdert, men på Voksenlan serveres det toast ut i de sene timer. Hørt i matkøen; "Jeg spiser jo bedre mat på lan enn jeg gjør hjemme!".

annonse