Til hovedinnhold

– Playstation-telefonen kommer i mars

Hva er vel en nok en uke med rykter rundt den kommende Playstation-telefonen? En innsidekilde hos Sony Ericsson forteller til nettstedet ItProPortal at denne krysningen av en spillmaskin og en mobiltelefon kommer til å bli lansert i mars 2011.

Det svirrer mange rykter rundt om telefonen om dagen som også har blitt kalt for Zeus og Z1. Hva det endelige navnet blir gjenstår å se. Telefonen skal bli presentert ved Mobile World Congress i februar, og deretter komme på markedet måneden etter.

Uklare spesifikasjoner

Vi har tidligere sett både bilder og videoer av telefonen, og når det gjelder spesifikasjoner er det fortsatt en del som er uklart. De mest troverdige spesifikasjonene vi har sett så langt er at telefonen ser ut til å ha en 3,7 tommer skjerm, og vil kjøre på Android 2.3 med tilnavnet Gingerbread. Det snakkes også om 512 MB RAM, 8 GB intern lagringsplass og en prosessor fra ARM.

Et 5 megapikslers kamera skal også være på plass, og den utskyvbare spillkontrollen skiller denne telefonen fra noen annen mobil vi har sett tidligere. Det er vel snart på tide at Sony Ericsson kommer med en offisiell uttalelse om telefonen.

Les også: Playstation-telefonen vises fram i ny video
Les også: Ryktene om nye Xperia stabler seg opp
Les også: X8 får Android 2.1

Kilde: (itproportal)

annonse