Brettbar Huawei-mobil kommer i år

Skal vises fram mot slutten av måneden.

Alt tyder på at 2019 kommer til å bli året der folk med god råd vil ha muligheten til å sikre seg en av de aller første brettbare mobiltelefonene som dukker opp på markedet.

We’re revealing the unprecedented at @MWCapital. Will you be with us as we’re #ConnectingTheFuture LIVE? https://t.co/DI0nvwTB6a

I et ferskt innlegg på Twitter gjør i hvert fall kinesiske Huawei det klart at de ikke har noen planer om å henge etter konkurrentene. Der frister de med å vise noe helt nytt på MWC – Mobile World Congress som går av stabelen i Barcelona mot slutten av måneden.

Som vi ser av bildet, skal Huawei holde en pressekonferanse den 24. februar. Vi forventer å være en del klokere når den er over.

Foruten Huawei, ryktes det om at Motorola, Samsung og Xiaomi alle kan ha noe brettbart gjemt unna på innerlomma.

Ukjent design

Det finnes så vidt vi vet ingen fotografier av Huaweis kommende brettemobil, men nettstedet LetsGoDigital har fått lagd et knippe dataskapte 3D-bilder basert på selskapets patenter.

Det betyr likevel på ingen måte at Huaweis brettbare mobil kommer til å se slik ut. Tar vi en kikk på «fristebildet» øverst i saken, får vi eksempelvis et inntrykk av et annet hengsel og tynnere kanter.

Uansett ser det i hvert fall ut til å bli en spennende mobilkongress i Barcelona.

Android får støtte:
Dette betyr at brettbare mobiler kommer for fullt >>>

(Kilde: LetsGoDigital)

Les også
Dette betyr at brettbare mobiler snart kommer for fullt
Les også
Viste frem verdens første brettbare mobil
Les også
Endelig kommer Samsungs brettbare mobil – slippes i november, sier Samsung-sjefen
annonse