Tek.no

Nyhet

Hvem er historiens heftigste kriger?

8 Apr 2011 17:00

Har du noen gang lurt på hvem som hadde vunnet en kamp mellom Djengis Khan og Alexander Den Store, eller andre legendariske krigere? Det har TV-serien Deadliest Warrior forsøkt å besvare i tre sesonger, og i fjor fikk vi også sjansen til å ta del i knivingen via et TV-spill. Nå skal det få en oppfølger. Ology melder at Deadly Warrior: Legends, som det skal hete, utgis til Xbox Live Arcade og PlayStation Network i løpet av juli måned.

Det er snakk om et slåssespill sett fra siden, og vi skal få tilgang til dobbelt så mange slåsshelter som i forgjengeren. Her vil blant annet den skotske frigjøringshelten William Wallace, blant annet kjent fra Braveheart, og Zulu-helten Shaka Zulu. Vi skal også få en ny kampanjemodus kalt "Generals", hvor man skal benytte taktikk og andre personlige fortrinn for å seire. I tillegg blir det selvsagt nye nivåer og andre småmoduser.

Spillet skal være det første som utgis av MTV Games' nye interne utgiverstudio, 345 Games. De vil ha fokus på å slippe spillmatiseringer av andre konsepter tilhørende Spike TV og MTV, blant annet en tittel basert på komiserien Ugly Americans kalt Ugly Americans: Apocalypsegeddon. Dette skal være et actionspill for fire spillere i Castle Crashers-stil.

Deadly Warrior: Legends utgis i løpet av juli til Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

annonse

Les også