Lei av irriterende e-poster? Nå blir det lettere å blokkere dem

Endelig har Google gjort prosessen kjapp og smertefri.

På sin offisielle blogg kunngjør Google nå at deres populære e-posttjeneste Gmail får en en ny og etterspurt funksjon, nemlig muligheten til å enkelt og kjapt blokkere avsendere av e-poster.

Funksjonen er allerede rullet ut til PC og ligger i menyen som åpnes ved å trykke på pilen i det øvre, høyre hjørnet på åpnede e-poster i innboksen.

Kommer snart til Android

Den nye blokkeringsfunksjonen er ifølge Google også på vei til Android-versjonen av Gmail-appen, hvor den vil lande en gang i løpet av neste uke, men uten et spesifikt tidspunkt.

Slik vil blokkeringsfunksjonen se ut på Android. Foto: Google

Ved å blokkere avsenderen vil alle fremtidige e-poster fra denne personen automatisk havne i søppelpost-folderen. Om du ønsker å angre blokkeringen av avsenderen, kan dette gjøres via innstillinger-menyen.

Gjør det også enklere å bli kvitt nyhetsbrev

Det har som kjent alltid vært mulig å filtrere e-postene i Gmail, og man kan også blokkere avsendere, men dette har hittil krevd en del trinn i menyene. Nå kan det altså gjøres i kun ett klikk.

I tillegg til denne nye blokkeringsfunksjonen kunngjør Google for øvrig også at de skal lansere en ny funksjon for å si opp abonnementer på nyhetsbrev i Gmail-appen til Android. Funksjonen gjør det enkelt å foreta oppsigelsene direkte fra appen.

Google har jobbet hardt med å luke ut søppelpost i Gmail:
Selskapet bruker avansert, kunstig intelligens i arbeidet »

(Via Gizmodo)

Les også
Nå bruker Google «kunstig hjerne» til å luke ut søppelpost
Les også
Nå kan du angre e-poster du har sendt via Gmail
annonse