Til hovedinnhold

Android 4-mobil med 15 dagers standby

Huawei Ascend G600 har 4,5-tommers skjerm og bedre strømstyring.

Huawei

Mobiltelefoner med god batterilevetid er en sjeldenhet, og bortsett fra Motorola Razr Maxx er det få avanserte smartmobiler på markedet som ikke må lades hver eneste natt.

Dette vil imidlertid Huawei gjøre noe med. På IFA-messen i Berlin viser Huawei frem sin nye Android 4.0-mobil Huawei Ascend G600, som ifølge Huawei skal klare 15 timers taletid og opptil 15 dager standby. Dette takket være Huaweis egen strømstyringsteknologi.

– Vi har lyttet til hva kundene vil ha, og de prioriterer ytelse, batteritid, kompakt design og mobil underholdning i høy kvalitet. I dag utvider vi vår produktportefølje og gjør avansert teknologi tilgjengelig for flere mennesker, sier produktsjef i Norden Anders Lindqvist.

Batteriet er på 1.930 mAh, og skal kunne lades helt opp i løpet av fire timer. Huawei skryter også av at telefonen skal starte opp på bare fem sekunder.

4,5-tommers skjerm

Ascend G600 har en 4,5-tommers IPS LCD-skjerm med oppløsning på 960 x 540 punkter. Oppløsningen er ikke høyest i klassen, men hvis ikke prisen på telefonen blir altfor høy behøver det ikke gjøre så mye.

På innsiden av telefonen finner vi en Qualcomm Snapdragon S4-systembrikke med to 1,2 GHz prosessorkjerner. Telefonen er ellers utstyrt med 768 MB arbeidsminne (RAM) og 4 GB lagringsplass. Lagringsplassen kan utvides med Micro-SD-kort. Kameraet har en oppløsning på 8 megapiksler, og benytter bakbelyst sensor for bedre lysfølsomhet.

Huawei Ascend G600 blir tilgjengelig i svart og hvitt fra september.

Les flere nyheter fra IFA 2012 her

annonse