Til hovedinnhold

Viasat dobler utvalget

Viasat skifter i dag navnet på sin underholdningsportal fra Viasat OnDemand til Viaplay. Samtidig dobles innholdet i tjenesten, slik at du totalt har over fire tusen titler å velge i.

– Med over fire tusen titler tilgjengelig er lanseringen av merkevaren Viaplay det første virkelige skrittet i retning av et fullverdig TV-tilbud via nett, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

På mobilen

Viaplay kan brukes på smarttelefoner, som for eksempel iPhone og Android-enheter. Det betyr at du eksempelvis kan se Champions League direkte eller følge med på favorittserien så lenge du har god nok dekning.

PC, Mac og nettbrett

Du kan også bruke både PC eller Mac til å logge deg inn til den nye underholdningsportalen, samt at tjenesten også fungerer på nettbrett, som for eksempel iPad og Samsungs Galaxy Tab.

Hva får du?

Med den nye underholdningsportalen får du tilgang til videopremierer fra de største filmselskapene, et stort filmarkiv, forhåndsvisning av TV3-produserte programmer, samt en rekke TV-serier og dokumentarer.

Du kan også se mye direktesendt sport, som blant annet Champions League, FA-cupen, Formel 1 og boksing.

Uten dekoder på TV-en

Har du en flatskjerm fra LG, som har funksjonen NetCast, kan du se Viaplay som en egen widget, direkte på skjermen. Har du et abonnement på tjenesten og TV-en koblet opp mot internett, så kan du enkelt logge deg inn å bla deg igjennom timesvis med underholdning.

Du kan enten velge å betale enkeltvis for filmer eller abonnere. Eksempelvis er prisen på Totalpakken 199 kroner per måned.

Vi kommer tilbake med test av Viaplay.

annonse