Tek.no

Nyhet

Nå skal du kunne lage ditt eget Geofilter i Snapchat

Men det blir ikke gratis.

Snapchat/YouTube
24 Feb 2016 12:03
annonse

Den populære mobilapplikasjonen Snapchat har en funksjon som heter «geofilter», som innebærer at man kan legge visuell «pynt» på bildene som kun dukker opp innenfor bestemte områder. Nå melder selskapet på bloggen sin at konseptet får en stor oppdatering.

Den nye funksjonen heter «On Demand»-geofiltre og innebærer at man kan designe og publisere geofiltre til privat bruk, for eksempel selskaper, bryllup eller i jobbsammenheng.

Velg design, område og tidspunkt

Dermed er meningen at man for eksempel kan ta et bilde på en fest, pynte dette med ditt eget geofilter, og vise alle Snapchat-vennene hvor du er.

Funksjonen lar deg fritt definere område.

Snapchat/YouTube

Det hele fungerer ved at man først designer filteret, og i den forbindelse har Snapchat laget noen maler som er kompatible med blant annet Photoshop. Deretter definerer man området, for eksempel nabolaget eller kun din egen eiendom, og dato/tidspunkt for når filteret skal være tilgjengelig.

Koster en slant

Så sender du altså filteret avgårde til Snapchat, som vil ta en titt på det, før det gjøres tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet. Det blir imidlertid ikke gratis. Ifølge Snapchat vil prisene for «On Demand»-geofiltre starte på 5 dollar.

annonse

Prisene vil variere etter hvor lenge du vil at filteret skal vare og størrelsen på «gjerdet» du har satt opp, altså området hvor filteret skal være tilgjengelig. Funksjonen er ennå kun tilgjengelig i USA, Storbritannia og Canada, men flere følger. Les mer på Snapchat-bloggen og se video under.

Snapchat kommer trolig aldri til Windows-telefoner: Her er grunnen til det »

(Via The Verge)

Les også
Snapchat har blitt helt annerledes – dette gjør de nye knappene
Les også
Slik bytter du fra profilbilde til profilvideo
Les også
Facebook-trikset du ikke visste om
Les også
Derfor kommer Snapchat trolig aldri til Windows-mobiler
annonse

Les også