Nyhet

DJI lanserer «Facebook» for dronebrukere

Nå har det kommet en egen sosial plattform for de som kjører droner.

Det finnes som kjent noe for enhver smak når det gjelder sosiale plattformer, men akkurat droneeiere må kanskje sies å være en noe neglisjert gruppe hittil. Det har den kinesiske dronegiganten DJI når gjort noe med. Selskapet har nemlig lansert en sosial plattform spesifikt for dronebrukere.

Plattformen har fått navnet «DJI+ Discover» og kommer som en applikasjon til iOS og Android. Appen byr på fire hovedfunksjoner som blant annet skal hjelpe dronebrukerne å komme i kontakt med hverandre.

Kartfunksjon og butikk

Én av funksjonene heter «Nearby Search», som viser deg på et kart hvor det befinner seg andre personer som flyr droner, i tillegg til populære og egnede steder for bruk av droner.

Ellers kommer appen med en «Experience»-seksjon, som fungerer som en guide til fysiske dronebutikker og DJI-begivenheter, mens «Store»-funksjonen tar deg direkte til DJIs egen nettbutikk.

Integrert DJI-forum

Den fjerde funksjonen er DJIs offisielle nettforum, som er integrert direkte inn i appen og som enkelt lar deg diskutere med andre dronebrukere og utveksle nytiig informasjon.

Dessverre er appen foreløpig kun tilgjengelig i USA \, Storbritannia, Tyskland, Spania og Australia, men formodentlig blir den tilgjengelig andre steder på et senere tidspunkt dersom den viser seg å slå an. Mer informasjon om hvordan appen fungerer ser du i videoen under.

Droner kan brukes til mye rart: Disse finnene festet like greit en motorsag på dronen sin »

(Via Engadget)

Les også
Dette er DJIs kraftigste drone hittil – og den blir ikke billig
Les også
Video: Denne motorsag-dronen skal du ikke spøke med
Les også
DJIs nye kameradrone gjør det enkelt å unngå hindringer
Les også
DJI vil gjøre det mer fristende å fly som en villmann
annonse