Tek.no

Nyhet

Dette er verdens første «Tesla-hotell»

AirBnb
27 Jan 2015 09:42

Står Teslaen din ubrukt i garasjen når du ikke er på jobb? I så fall kan du kanskje gjøre om elbilen til et slags hotell. Ifølge Engadget er det nettopp det AirBnb-bruker Steve fra Arizona har gjort. Prisen er 680 kroner per natt, samt et depositum på 800 kroner.

AirBnb-siden sin skryter Steve av at dette er «verdens første Tesla-hotell». Han har installert en luftmadrass i baksetet med plass til to personer – dog ingen høyere enn to meter.

Steve bruker Teslaen sin på jobb ...

Videre frister han med at bilen vil stå trygt og innelåst i garasjen hans, og at det er fritt frem for å justere klimaanlegget og betjeningsskjermen etter ønske. To batteridrevne lys er også inkludert. Som leietaker får du i tillegg lov til å benytte kjøkken og stue, samt privat bad- og dusj i Steves leilighet.

Han sier seg dessuten villig til å kjøre gjestene på Tesla-hotellet rundt på sightseeing i Phoenix mot betaling. En klar ulempe ved å ta inn på Tesla-hotellet er likevel at du må forlate «soverommet» ditt hver dag mellom kl. 08.00 og kl. 16.00. Steve bruker nemlig sin Tesla Model S på jobb.

Ikke bestilt?
Tesla Model X er allerede utsolgt i Norge »

(Kilder: AirBnb, Engadget)

annonse

Les også