Tek.no

Nyhet

Ble millionær på sitt første mobilspill

Kan Flappy Birds-utvikleren gjenta suksessen med dette spillet?

Dong Nguyen
19 Aug 2014 13:13

Hvis du ikke har vært skikkelig forbannet siden midten av februar, er det trolig fordi du slettet Flappy Bird fra telefonen din da utvikleren sa at "nok var nok". Nå har utvikleren av det frustrerende spillet laget et nytt spill, kalt Swing Copters, som ser ut til å være minst like frustrerende å spille som Flappy Bird.

Enkel moro

Swing Copters ser ut til å ha en leken og enkel stil, akkurat som Flappy Birds hadde. Alt du trenger å gjøre for å spille er å trykke på skjermen for å få den lille figuren til å fly oppover.

For å komme seg igjennom hindrene du møter må du trykke akkurat i tide. Bommer du er du død, og spillet begynner på nytt. Om og om igjen. Ikke helt ulikt Flappy Birds, selv om denne gangen flyr figuren oppover og ikke til siden.

Ble millionær på Flappy Bird

Utvikleren av de to spillene, Dong Nguyen, gikk under jorden i februar etter at Flappy Bird hadde oppnådd en helt utrolig suksess. Det minimalistiske spillet ble lastet ned på millioner av telefoner verden over, og det ble rapportert at han tjente over 300 000 kroner hver dag fra annonser i Flappy Bird.

Han taklet imidlertid ikke oppmerksomheten, og fjernet spillet fra både Apples App Store og Google Play.

Kommer denne uken

Swing Copters skal bli sluppet førstkommende torsdag (21. august), og vil være helt gratis å laste ned. Hvis du vil fjerne annonsene fra spillet vil den koste syv kroner å laste ned.

Vil du spille noe bedre enn Flappy Bird?
Disse Flappy Birds-variantene er mye bedre enn originalen »

(Kilde: Übergizmo)

annonse

Les også