Gule Sider lanserer iPad-app

Nå kan du se hvor Facebook-vennene dine "sjekker inn" på et kart.

Gule Sider frister med Facebook-integrasjon og mulighet for å følge med på hvor dine venner og bekjente "sjekker inn" i sin nye app til iPad.

Likevel er det selve karttjenesten og nærhetssøk som er appens viktigste funksjoner. Appen tar nemlig utgangspunkt i din posisjon og finner relevante treff som vises på kartet. Hvis du ikke vet nøyaktig hva du leter etter, kan du prøve en av forhåndskategoriene -for eksempel mat og drikke, klær, overnatting eller sport. Gule Sider har lagt vekt på lokalt søk.

- Det gjør det enklere å finne det du søker, sier mobildirektør Tommi Larsen i Eniro i en pressemelding.

Det virker kanskje litt ugunstig å drasse rundt på en iPad i byen når du leter etter noe, men Gule Sider har i det minste gjort det så enkelt som mulig å navigere; Med høyre tommel styrer du et hjul med forskjellige søkekategorier og innstillinger. Med den venstre sorterer du søkeresultatene.

Les også: Tilbyr gratis SMS-opplysning

Hvem er den for?

Etter en kjapp titt på Gule Siders iPad-app sitter vi igjen med et inntrykk av at det er en forseggjort app med god kartfunksjon og kartssøk. Facebook-integrasjonen kan utvilsomt være interessant for de som ofte bruker "sjekk inn"-funksjonen.

Samtidig klarer vi ikke helt å se for oss at nettbrettbrukere flest vil synes det er praktisk å dra frem en iPad på 9,7 tommer når de er ute og går, fremfor en hendigere mobil. Sånn sett tror vi Gule Siders nye iPad-app vil passe noen ytterst få veldig godt, men i beste fall brukes en gang i blant av alle andre.

Les også: Hvilken opplysningsapp bør du velge?

Mer om
annonse