Nyhet

Lindsay Lohan saksøker spillskapere

Hevder blondine i spillet ligner for mye på henne selv.

Etter angivelig seks måneder med planlegging har skuespilleren Lindsay Lohan valgt å saksøke Take Two Interactive, skaperne av det populære spillet Grand Theft Auto V. Dette melder Associated Press.

«Alt» er likt

Slik ser spillkarakteren Lacey Jonas ut.Foto: Take Two Interactive

Lohan har valgt å saksøke spillselskapet fordi en ikke-spillbar karakter angivelig ligner veldig mye på den kvinnelige skuespilleren. Spillkarakteren heter Lacey Jonas, og er ifølge søksmålet «utvetydig» lik Lindsay Lohan.

Alt fra stemme, utseende, bukser, hatter, solbriller og hårfrisyre skal ifølge Lohan og hennes advokater ha blitt kopiert.

Dum, selvsentrert og anorektisk

Det hjelper trolig heller ikke at spillkarakteren blir fremstilt som en person med et ekstremt skrudd selvbilde. Hun klager over at det er vanskelig å være kjendis, og er samtidig redd for at hun er for feit, fordi hun har sugd på for mange pommes frites. Hun sier også selv at hun har så mange fans at de «kunne fylt opp hele landet Afrika», ifølge GTA Wiki.

Ingen vet ennå hva Lindsay Lohan vil ha ut av søksmålet. Det er imidlertid ingen hemmelighet at GTA V var en massiv salgssuksess da det ble sluppet i fjor høst, og håvet inn hele 4,7 milliarder kroner etter bare én dag i butikkhyllene. Skulle Lohan vinne i rettsalen kan det potensielt bli en dyr affære for Take Two Interactive.

Storspillet slo mange rekorder i fjor:
GTA V slo syv verdensrekorder »

(Kilde: AP via BGR, PressFire)

annonse