Til hovedinnhold

HTC One Mini M8 er «bekreftet»

Har dukket opp hos distributører og nettbutikker.

Oppdatert: Også hos distributøren 20:20 Mobile ligger HTC One Mini M8 inne. Her ligger den inne klar med strekkode, noe som kan antyde at informasjonen kommer fra offisielle kilder, med tilgang på eskene telefonen skal selges i. Skjermdump ser du nederst i saken.

For noen dager siden dukket det opp det som skal være PR-bilder at en mini-modell av HTC One (M8). Lekkasjen kommer fra Twitter-brukeren @evleaks.

Les mer: Bilder av ny mini-modell lekket

Nå har en telefon med navnet HTC One Mini M8 dukket opp i nettbutikken til Multicom, med antatt leveringsdato 13. mai. Foreløpig er dette den eneste nettbutikken som har dukket opp i Prisguide, en tjeneste som lister opp hvilke nettbutikker som til enhver tid har de laveste prisene.

Betyr dette at det nå er bekreftet at HTC One Mini M8 virkelig kommer?

– Datoen må du nok ta med en klype salt, men det betyr i alle fall at HTC har lagt den opp i systemene sine – som vi får en feed av via vår leverandør, skriver Tron A. Løvig i Multicom i en e-post.

4,5-tommer

Slik ser lagerlistene til den norske distributøren 20:20 Mobile ut for tiden. Det er interessant at produktet alt har strekkode/EAN-kode. Disse er vanligvis trykket på eskene, og antyder at dette ikke er varelinjer som er opprettet kun på bakgrunn av rykter.

Det er langt fra usannsynlig at en One Mini M8 er underveis, siden HTC som kjent også hadde en miniversjon av fjorårets HTC One-modell (M7). Ifølge ryktene vil årets mini-modell ha en 4,5-tommers skjerm med oppløsning på 720 x 1280 punkter. Telefonen skal være basert på en Snapdragon 400-brikke med fire 1,4 GHz prosessorkjerner.

I motsetning til forrige generasjon, vil ikke HTC One Mini 2 ha samme kamerateknologi som toppmodellen i det hele tatt. Her skal det nemlig være en brikke med 13 megapikslers oppløsning på baksiden. Det er vesentlig mer enn de fire «ultrapikslene» som utgjør kameraene i både nye og gamle HTC One.

Vi har bedt HTC om en kommentar.

Her finner du beste pris på HTC One Mini M8, og kan sette opp prisvarsel »

annonse