Til hovedinnhold

– HTC One M8 kommer i både en dyrere og en billigere utgave

Nå er bilder av begge modellene lekket, men det er kameraene det spekuleres mest i.

ifanr

HTCs nyeste toppmodell, HTC One M8, har fått mye positiv omtale, men særlig kameraet har vært et av de største ankepunktene i nesten alle anmeldelsene. Det var også noe vi påpekte i vår egen test av telefonen.

Nå har det imidlertid lekket illustrasjonsbilder av både en dyrere og en billigere utgave av telefonen – og disse to får sannsynligvis helt andre kameraer, ifølge GSMArena.

HTC One Prime og Ace

Slik skal kameraet på HTC One Prime se ut, ifølge @evleaks.Foto: @evleaks

De to modellene, HTC One Prime og HTC One Ace, skal henholdsvis bli dyrere og billigere enn originalen. Førstnevnte blir mer eksklusiv og bedre utstyrt, mens sistnevnte får plastdeksel med «mykere kurver».

Det er Twitter-kontoen @evleaks som har lekket bildene av toppmodellen, mens den kinesiske butikken ifanr står bak det av One Ace som du ser øverst i artikkelen.

På toppmodellen One Prime er det kameraet som er i sentrum. Bildet @evleaks la ut viste nærbilde av kameraet, med en oransje forhøyning. Nå går spekulasjonene i om dette er et enda bedre ultrapikselkamera, for eksempel med 8 ultrapiksler, eller et svært godt «vanlig kamera».

Ifølge @evleaks blir One Prime den første HTC-mobilen som tar i bruk det nye grensesnittet Sense 6.5.

Kameraet i den rimeligere One Ace-modellen ventes å være på 8 megapiksler eller 13 megapiksler.

HTC One Ace skal for øvrig få en 5 tommers skjerm med en oppløsning på 1080p, en firekjerners Qualcomm Snapdragon 801-prosessor klokket til 2,5 GHz og en prislapp på rundt 480 dollar, eller rundt 2900 norske kroner – ikke medregnet toll og avgifter.

Det er ikke bare HTCs toppmodell som det går rykter om:
Slik kan iPhone 6 komme til å se ut »

(Kilde: GSMArena 1, GSMArena 2)

annonse