Nå kan du laste ned Angry Birds 2 gratis

Kommer du til å gi det en sjanse?

Har den finske mobilspillutvikleren Rovio skutt gullfuglen igjen med Angry Birds 2? Svaret får vi de neste dagene, ukene og månedene, for nå er etterfølgeren til gigasuksessen omsider klar til nedlasting.

Mobilspillet er gratis å laste ned, men tilbyr såkalte kjøp i app hvis du ønsker å komme fortere frem i spillet. Angry Birds 2 finnes til både Android og iOS fra og med i dag.

Spillerkort og Arena-modus

Silver er så vidt vi kan se den eneste nye Angry Birds-fuglen. Foto: Rovio

Vi prøvde det nye Angry Birds-spillet veldig kjapt i redaksjonen for å få et inntrykk av hva som skiller dette fra originalen. Kort oppsummert er oppfølgeren egentlig ganske lik; Målet er fortsatt å skyte fugler med sprettert for å kverke grønne griser. Men spillet har naturligvis også blitt fornyet på enkelte områder.

Nå kan du velge rekkefølgen på fuglene du skal skyte.
Chef Pig dukker opp på enkelte brett.
Sjefsgrisene tåler en del mer enn de andre grønne grisene.

Det viktigste er kanskje at fuglene du har til rådighet blir presentert som spillekort, og at du selv kan velge rekkefølgen du ønsker å skyte fuglene. Dette likte vi, for det gir spillet en ekstra taktisk dimensjon.

Etter hvert får du også tilgang til trylleformler som kan brukes på vanskelige brett. Ett av dem vil for eksempel blåse opp de grønne grisene som ballonger, slik at de blir lettere å treffe. På noen av brettene vil du også treffe på sjefs-griser (eller «kokke-griser», om du vil) som er ekstra vanskelig å drepe.

Når du kommer til nivå 25 får du låst opp den nye turneringsmodusen. Her vil du kunne spille Angry Birds 2 mot andre, inklusive dine Facebook-venner, i flere Arena-moduser.

Hvis du likte det første Angry Birds-spillet, vil nok 2-eren være et hyggelig gjensyn. Hvorvidt dette kan bli like populært gjenstår å se, og mye avhenger nok av hvordan Arena-modusen blir mottatt.

Last ned Angry Birds 2 (gratis): Android / iOS

Er ikke Angry Birds helt din greie?
Sjekk redaksjonens beste spillanbefalinger til mobilen her »

(Kilde: Rovio)

annonse