Til hovedinnhold

Om du bestiller Oculus Rift nå vil brillene bli sendt i løpet av et par dager

Oculus melder også at de har sendt ut alle forhåndsbestilte eksemplarer av VR-brillene.

Oculus VR

I april kunne vi melde at Oculus VR fikk problemer med levering av brillene, noe som førte til en del forsinkelser. HTC opplevde også problemer, men meldte i juni at alt nå skulle gå på skinner. På bloggen sin melder Oculus at de også nå har fått sving på sakene.

Ifølge Oculus VR vil alle VR-briller som bestilles heretter sendes innen to til fire dager, som altså skulle bety relativt kort leveringstid. Dette gjelder altså bestillinger fra Oculus' egen hjemmeside.

Skal snart vise håndkontroller og spill

Oculus Touch-kontrollene skal også være i rute.
Oculus VR

Samtidig kan selskapet opplyse om at samtlige av de forhåndsbestilte Oculus Rift-brillene nå er sendt ut. Om du var blant dem som forhåndsbestilte og ennå ikke har mottatt produktet skulle det altså nå være på vei.

I blogginnlegget kan Oculus VR videre forsikre at de såkalte Touch-kontrollene til VR-brillene er i rute, men uten å oppgi et konkret lanseringstidspunkt. Mer informasjon vil imidlertid komme på selskapets Oculus Connect 3-konferansen i oktober, da mange nye VR-spill også skal vises frem.

Oculus Touch ble vist frem allerede for et år siden, men kom dessverre ikke med i Oculus Rift-pakken. Kontrollene sporer håndbevegelsene i VR-verdenen på samme måte som HTC Vive-kontrollene.

Vi testet Oculus Rift i juni:
Brillene har noen irriterende mangler, konkluderte vi med »

annonse