Tek.no

Nyhet

Slik ser det ut når et GoPro-kamera festes til en pil

Idéene til spennende GoPro-videoer tar ikke slutt.

Skjermdump/YouTube
Eigil Knudsen
20 Nov 2016 16:06

For litt siden meldte vi om et nytt Kickstarter-konsept som lar deg kaste GoPro-kameraet avgårde og på den måten ta opp videoer litt utenom det vanlige. Nå har blant andre Gizmodo snappet opp et lignende, om enn noe viltrere, konsept.

I en relativt populær YouTube-video demonstrerer et par oppfinnsomme sjeler hvordan de har festet et GoPro-kamera til en pil, noe som resulterte i ganske friske opptak. Videoen, som du ser nederst i artikkelen, har i skrivende stund over én million visninger.

Dette er den spesiallagde pilen med GoPro-kameraet på tuppen.
Skjermdump/YouTube

Brukte Session-modellen

Kameraet som ble brukt var av typen GoPro Hero Session, det lille, kvadratiske kameraet, som altså ble festet på tuppen av en pil ved hjelp av et skreddersydd feste og deretter skutt avgårde med en bue. Det ser også ut til at kameraet overlevde den ville ferden.

Akkurat hva de fartsfylte klippene skal kunne brukes til er uvisst, men konseptet kan jo uansett tjene som inspirasjon for aktive GoPro-brukere på jakt etter nye idéer.

Det finnes et utall måter å lage spenstige videoer med GoPro-kameraer på. I fjor meldte vi for eksempel om en gjeng som sendte et kamera helt opp i stratosfæren, som ble funnet igjen to år senere.

Her er en annen luftig video: Slik så det ut da GoPros først kameradrone sluttet å virke 50 meter oppe i luften »

Les også
GoPros første kameradrone ble tilbakekalt – nå kommer den tilbake
Les også
GoPro Hero5 har fått en fjernkontroll du kan bruke med stemmen
Les også
GoPro tilbakekaller sin første kameradrone
Les også
GoPro Hero5 Black: Mye bedre enn forgjengeren
Les også
Endelig er GoPro-dronen her
annonse

Les også