Til hovedinnhold

Computex-messen i Taiwan er i gang, slik følger du oss på Snapchat

Niklas Plikk

Som du kanskje har fått med deg er vi tilbake på Computex-messen i Taiwan. Vi forventer drøssevis av spennende nyheter fra de største maskinvareprodusentene, og lanseringene begynner allerede å rulle ut fra mandag morgen og ut hele uken.

Det er vanskelig å dekke alt vi har lyst til på store messer som Computex, og ofte ser vi ting vi hadde ønsket vi kunne skrevet en snutt om, eller i hvert fall lagt ut et par bilder av, men tiden strekker ikke alltid til. I hvert fall ikke hvis vi skal legge det ut på forsiden på Tek.no.

Gå inn i Snapchat, rett kameraet mot logoen og trykk på skjermen.

Heldigvis finnes det andre plattformer, og vi har hatt en Snapchat-konto vi har latt støve ned i altfor lang tid. Nå som vi har reist til andre siden av kloden tenkte vi det var på tide å bruke anledningen til å børste støvet av kontoen, og vise dere litt mer av hvordan vi jobber.

Først i Taiwan denne uken, men senere også fra kontoret, på testlabben, på lanseringsturer og selvfølgelig også på andre messer!

Brukernavnet vårt på Snapchat er Tek.no , men du kan også legge oss til ved å gå inn i Snapchat-appen, rette kameraet mot logoen i toppbildet eller på siden her, og trykke på den.

Er det noe spesielt du håper å se fra Computex? Si ifra i kommentarfeltet her, i en e-post til tips@tek.no, eller direkte til journalistene våre i Taiwan via Snapchat.

annonse