Nyhet

Medieavspillere fra AC Ryan

Playon!HD2

AC Ryan har tidligere gitt ut medieavspillere som vi så oss fornøyde med da vi testet dem i fjor. Nå har selskapet annonsert oppfølgerne med navnene Playon!HD2 og Playon!HD Mini2.

Playon!HD Mini2

Begge spillerne har Realteks 1185-prosessor og vil snart ha tilgang til innholdsportalen Weplayon. Boksene er stort sett like, men med noen viktige forskjeller – HD2 vil i tillegg ha plass til en 3,5 tommer stor harddisk av størrelsene 500 GB, 1 TB, 1,5 TB og 2 TB. I tillegg er den kompatibel med USB 3.0 og har støtte for trådløst nettverk med 802.11n-standarden via en valgfri adapter.

Playon-spillerne vil by på avspilling i full-HD, lavt støynivå og energiforbruk, surfing på nett, streaming av eksterne filer og lover mer brukervennlig grensesnitt. Muligheten for trådløs overføring er også et velkomment bidrag fra AC Ryan på hjemmeunderholdningsfronten.

Playon!HD2 og Playon!HD Mini2 vil bli tilgjengelig litt senere i år med veiledende priser på henholdsvis 1000 og 650 kroner. Vil man ha større harddiskpass på HD2, får man det i prisklasser fra 1200 til 1700 kroner.

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Les også
Nettskybasert mediaserver
Les også
12 TB med 3D i én boks
Les også
Streamer musikk til flere rom samtidig
Les også
Altibox lanserer filmportal
Les også
Skreddersyr underholdningshverdagen
Les også
En ruter for AV-hjerter
Les også
Kraftfull mediaboks fra Digital Cowboy
Les også
Fortsetter satsningen på trådløs streaming
Les også
A.C. Ryan Playon HD og Playon HD Mini
Les også
Første mediaspiller med USB 3.0
Les også
Windows 7 på mediaspilleren
annonse