Til hovedinnhold

Enormt brillefritt 3D-display vist frem

110 tommer fra 4D Vision.

Selskapet 4D Vision stilte nylig ut et stort display med evne til å vise frem brillefri, stereoskopisk 3D. Displayet har en størrelse på 110 tommer og en oppløsning på 4K – 3840x2160 piksler.

Skjermoppsettet ble vist frem på elektronikkmessen KES 2011 som foregikk på KINTEX (Korea International Exhibition Center) i Sør-Korea mellom den 12. og 15. oktober i år. KINTEX er det femte største messeområdet i Asia.

Mindre paneler

Det over hundre tommer store displayet har fått navnet 4DV-Ultra Sign og består av totalt fire mindre paneler med smale rammer. Ifølge 4D Vision skal dette være verdens første brillefrie 3DTV med 4K-oppløsning.

Den høye oppløsningen og forholdsvis nye teknologien innebærer at man skal slippe å måtte bruke plagsomme 3D-briller for å kunne være i stand til å se stereoskopisk 3D på skjermen, og med en bedre innsynsvinkel enn ved lavere oppløsninger som Full HD 1080p.

– Bra for bedrifter

De mindre panelene på 4DV-Ultra Sign er av typen Multi-DID og tar i bruk såkalt Super Narrow Bezel for å skape et større display med minst mulig størrelse på rammene mellom hvert panel.

4D Vision håper at dette produktet vil kunne være et bra tilbud for bedrifter og andre som er på utkikk etter gode løsninger innen reklameskjermer og andre typer digitale skilt.

Noen videre informasjon rundt pris og lansering har foreløpig ikke blitt annonsert.

(Kilde: Korea IT Times)

annonse