Tek.no

Nyhet

Nå er WiMP tilgjengelig på Nokia også

Norsk tjeneste gir Spotify konkurranse på Symbian-telefoner.

14 Juli 2011 10:23

Siden starten for snart halvannet år siden har WiMP etablert seg som nettbasert musikktjeneste i Norge. WiMP flere brukere i skandinavia og har nå 300 000 betalende kunder. En tredobling fra de 100 000 brukerne ved årsskiftet, ifølge tall fra leverandøren Aspiro.

WiMP har også blitt populær på mobilmarkedet. Imidlertid har tjenesten kun vært tilgjengelig for mobilbrukere som enten bruker Apples iOS eller Googles Android. Dermed blir andre mobileiere som for eksempel Nokia utelukket. Men ifølge en pressemelding fra Aspiro har også Nokia-brukere nå muligheten til å laste ned en egen WiMP-applikasjon.

- WiMP skal være tilgjengelig for deg som kunde hvor som helst og når som helst, og da er det naturlig at vi hele tiden utvider med støtte for nye plattformer. Nokia er verdens største mobilprodusent og det er helt naturlig for oss å nå ut til Nokia-brukere, sier WiMP-sjef Per Einar Dybvik i en pressemelding som ble publisert onsdag ettermiddag.

Kun for nyere Nokia-telefoner

Med andre ord vil ligger hele katalogen tilgjengelig for Nokia-modeller med operativsystemet Symbian^3. Ifølge Aspiro skal de ha jobbet med dette siden starten av året. Du må ha en de nyeste Nokia modellene for å få glede av tjenesten, ettersom den ikke støtter eldre Symbian-modeller. Blant de støttede modellene er N8, C7, E7 og E6.

WiMP har en gratis prøveperiode på 30 dager, etter den tid koster tjenesten 99 kroner i måneden. Canal Digitals kunder har en PC-utgave av WiMP inkludert i abonnementet sitt, men kan oppgradere til mobil tilgang ved å betale 49 kroner i måneden.

Les mer om musikktjenester:

(Kilde: pressemelding)

Les også
Her har du fem nyttige apps
Les også
Fail-app for å slå i hjel tid
annonse

Les også