Nyhet

180-graders OLED-skjerm

Mitsubishi annonserer det største digitale skiltsystemet i Japan.

Mitsubishi Electric annonserer at de har blitt satt på jobben til å lage Japans største digitale skiltsystem. Skiltene vil bli plassert på Narita International Airport, og vil blant annet ta i bruk noe av det nyeste innen OLED-skjermteknologi.

Det digitale skiltsystemet vil inneholde to store displayer bestående av mange mindre skjermer, flere mindre displayer med trykkskjermer og en kurvet OLED-skjerm – totalt 340 enheter.

Stort prosjekt

De to store displayene benytter seg av mindre skjermer med LCD-teknologi og vil ha en samlet størrelse på 330 tommer for hvert display. De mindre panelene er på 46 tommer og vil ha en antall på 24 stykker per side.

Den kurvede OLED-skjermen heter Panorama Vision – og skal være verdens første 180-graders konkave skjerm med OLED-teknologi. Skjermen skal, i tillegg til sin unike form, ha sterk lysstyrke og bildekontrast. I tillegg vil prosjektet ha med rundt 100 brukerstasjoner med LCD-trykksjermer.

Forsterker opplevelsen

Det nye systemet kommer som følge av et initiativ om å forsterke forbrukeropplevelsen på flyplassen – ved å oppgradere de digitale skiltsystemene med nye brukervennlige skjermer som er lette å få øye på.

Skiltsystemet skal bli delvis aktivt fra og med mars 2012, og vil være i full drift i løpet av sommeren neste år.

(Kilde: Mitsubishi Electric)

Les også
Nå er den kurvede OLED-skjermen på plass
Les også
Denne trykkskjermen vet hvem som er hvem
Les også
– Gjennombrudd i OLED-utviklingen
Les også
Mitsubishi viser ny OLED-jordklode
Les også
Mitsubishi avduker nye gigant-TV-er
Les også
Sony går for toppemisjon i OLED
Les også
Ny skjerm utfordrer OLED
Les også
Sylinderformet OLED vist frem
annonse