Tek.no

Nyhet

Tøffere enn toget

JVC viser frem ekstremvideokamera.

JVC
6 Juli 2012 04:10

Ikke lenge etter at Sony lanserte sin GoPro-utfordrer så gjør JVC det samme. Det nye JVC Adixxion er et actionkamera som er myntet på de som driver med ekstremsport.

JVC Adixxion.

Ifølge JVC er Adixxion et lite, men tøft kamera. Ut i fra spesifikasjonene så skjønner vi hva de mener. Kameraet skal tåle fall på inntil to meter og være under fem meter med vann. I tillegg til at det ser ut som det er bygd som en tank har det mulighet til å ta videoopptak i 1920×1080/30p og 1280×720/60p. Adixxion har også blitt utstyrt med en 1.5 tommers skjerm på selve kameraet.

JVC Adixxion på surfebrettet.

Mye av poenget med slike actionkameraer er jo at man skal kunne ta dem med. JVC Adixxion er ikke noe annerledes. Kameraet kommer med utstyr for å bruke det som hjelmkamera, eller for å koble det rett på surfebrettet. Det som kanskje skiller Adixxion aller mest fra sine konkurrenter er wifi-muligheten kameraet har fått. Har man tilgang på trådløst nett kan man sende bilder direkte til datamaskinen uten å ta ut SD-kortet. En annen spennende løsning er muligheten for å koble opp mobiltelefonen eller nettbrettet rett opp mot kameraet for å streame video trådløst.

Les også: Sony utfordrer GoPro

Kilde: JVC Pressemelding

annonse

Les også