Nyhet

Disse mobilene kommer i salg i september

Flere spennende nykommere i hyllene den kommende måneden.

Av de store produsentene er det bare Nokia som ikke kommer med nye telefoner i butikk kommende månded. Sony har bare en modell, mens Samsung har tre. I likhet med Sony skal Samsung lansere nye modeller på IFA i Berlin om en snau uke, men disse mobilene vil ikke bli å finne i butikkene før i oktober.

Sonys leverer brettmobil med superkrefter

Xperia Z Ultra er den største nykommeren i september. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Sony slipper sin første brettmobil løs på norske forbrukere i siste halvdel av september. Da kommer Xperia Z Ultra i salg, en vegg-til-vegg-mobil med 6,4 tommer full HD-skjerm, Snapdragon 800-prosessor klokket til 2,2 GHz og alt som kan tenkes av teknologi under dekslene.

I tillegg er den vanntett.

Finn beste pris på Xperia Z Ultra

Les sniktitten på Xperia Z Ultra

Aldri en måned uten Samsung-nytt

Samsung Galaxy S4 Zoom kommer med 4G. Foto: Samsung / montasje

Samsung har et så bredt produktspekter at vi knapt kan vente at det går en hel måned uten nye modeller. For septembers vedkommende blir det Galaxy Zoom med 4G, foldemobilen Cinnamon og Galaxy Ace 3. I tillegg er nettbrettene i Galaxy Tab 3-serien klar for salg i løpet av september.

Samsung C3595 kalles også Cinnamon. .

Foldemobilen C3595 Cinnamon er en såkalt featurephone. Det betyr at det er en tradisjonell mobiltelefon, eller dum mobil, som noen kaller det. Det er med andre ord ikke en smartmobil du kan kjøre apper på. Den har heller ikke trykkfølsom skjerm.

Galaxy Zoom er et spennende produkt som kombinerer smartmobil og kompaktkamera på en ny måte, mens Galaxy Ace 3 er en rimelig smartmobil.

Finn beste pris på Galaxy Zoom

Finn beste pris på Galaxy Ace III

Finn beste pris på Galaxy Cinnamon C3595

Galaxy Ace III er en "billigmobil" med Android.

LGs flaggskip med Snapdragon 800

LG G2 er en av de mest spennende nykommerne denne måneden. Foto: LG

LG har annonsert at deres G2 skal være på lager fra 4. oktober. Nå ser det ut til at et mindre parti kan komme i salg allerede i september. Forhåndssalget starter snart, men telefonen vil tidligst komme helt i slutten av måneden.

G2 er en av supermobilene på markedet, med lynrask firekjerneprosessor, full-HD-skjerm på 5,2 tommer og "alt" av teknologi. I tillegg er den spesiell ved at den har knapper også på baksiden.


Finn beste pris på LG G2

Les sniktitten på LG G2

Comeback for HTC Desire

HTC har modellen Desire 500 på produksjonsbåndet. Dette er en snerten mobil i mellomsjiktet, og vil bli priset med tanke på å nå et stort publikum.

HTC har også tidligere lansert modeller med Desire-navnet. Den første modellen var en stor suksess for HTC, som fremdeles har HTC One som toppmodellen i sin portefølje. HTC Desire 500 kommer i hvitt med en farget ramme i metall, eller du kan få den i en mer diskret sort utførelse.

HTC Desire 500 er rimelig og lekker. Foto: HTC /montasje V.Haugen, Amobil

Finn beste pris på HTC Desire 500

Kineserne slår til

Nubia Z5 er en rimelig toppmodell. Foto: ZTE

ZTE satser stort på sin Nubia Z5, en telefon vi for øyeblikket har inne til test, og som ser svært lovende ut. Dette er en fullspekket smartmobil på linje med flaggskipene fra Samsung, Sony og HTC, men til en atskillig lavere pris. Den har en nydelig 5 tommer full HD-skjerm, men ikke riktig så kraftig prosessor som de argeste konkurrentene.

ZTE har også Blade G på vei, men det er uklart om den bare vil komme til Sverige, eller om den også når Norge i oktober.

Finn beste pris på ZTE Nubia Z5

Les sniktitten på ZTE Nubia Z5

Rimelig og greit fra Huawei

Huawei G700 kommer trolig i september.

Huawei G700 vil trolig også komme i salg i løpet av september. Den har 5 tommer skjerm med høy oppløsning, men ikke full HD. Ut over dette har den nokså gode spesifikasjoner, uten at den hevder seg helt i toppen.

Modellen skal imidlertid være svært rimelig.

Finn beste pris på Huawei G700

Hva gjør Apple?

Vi har for lengst gitt opp å få Apple til å fortelle når de vil slippe nye mobiltelefoner ut i butikkene, men det er liten grunn til å tro at vi finner en ny iPhone i norske butikkhyller i september. Ryktene om at det lanseres to nye modeller i september kan utmerket godt være riktige, men selv med internasjonal lansering i september får vi neppe produkter til Norge før september 2013 er gått over i historien.

Les også
Dingser til skolestart
Les også
LGs nye kraftplugg har litt av alt
Les også
Her er august-mobilene
annonse