Tek.no

Nyhet

Fotomesse i Oslo

FotoVideo inviterer til messe og omfattende program hele uka.

FotoVideo
23 Sept 2013 06:01

Fra og med mandag 23. september til og med lørdag 28. september arrangerer fotobutikken FotoVideo i Møllergata i Oslo messe med både produktutstilling og et omfattende foredragsprogram.

Mer enn 65 foredrag

Det blir nok folksomt hos FotoVideo neste uke.Foto: FotoVideo

Det er særlig foredragsprogrammet som burde ha noe å tilby til alle, både erfarne fotografer og nybegynnere. Ifølge en pressemelding fra FotoVideo skal det avholdes mer enn 65 foredrag, kurs og workshops i løpet av messen. I programmet finner vi alt fra leverandørforedrag til temaforedrag av et knippe anerkjente norske fotografer.

Les også: Lær noe nytt denne uka (kursene som er sendt, er også lagret på siden).

Eksempler på det siste kan være Bård Næss og Magnus Sjøberg som skal demonstrere matfotografering. Disse fotografene har markert seg i utlandet med priser og nominasjoner i den internasjonale konkurransen «Gourmand World Cookbook Awards».

Andre navn å merke seg, er fotojournalistene Morten Hvaal, Andrea Gjestvang og Morten Løberg, alle anerkjente fotografer som har høstet oppmerksomhet for arbeidet sitt i både inn- og utland.

Ikke bare for Oslo-folk

Alle foredragene og demonstrasjonene skal foregå i FotoVideos lokaler i Oslo. Du er likevel ikke nødt til å møte opp personlig i butikklokalene for å få dem med deg. FotoVideo legger nemlig ut live videostrømming fra en rekke av foredragene på internett, til glede for fotografer i resten av landet.

Sjekk programmet for arrangementet her, videooverføringene finner du på linken fotovideo.no/live.

Les også Guide: Slik tar du gode portrettbilder

Les også
Lær noe nytt denne uka
Les også
Nordic Light flesker til med workshopmaraton
annonse

Les også