Tek.no

Nyhet

Nå får du 3D-porno på Blu-ray

2 Des 2010 14:30

I dag har vi en liten gla'-nyhet for deg som har interesse av 3D i alle dens former og farger. Verdens første 3D-blåfilm på Blu-ray er nemlig sluppet på markedet, og kan fylle akkurat det spesielle hullet i din lille samling av 3D-filmer.

Av handlingen i Erotek Dimensions 3D, som voksenfilmen heter, skal vi ikke si så mye. Men det er dårlig med faktisk karakterutvikling, og det som skjer i løpet av spilletiden på en halvtime er akkurat det du kan tenke deg. Bare tenk deg det i 3D, med en rollebesetning som består av Doria, Kim Chambers, Scott Styles, Taylor Wayne, Dan Anderson og Lorean.

Om det mer tekniske kan vi røpe at Erotek Dimensions 3D egentlig ikke er ny. Den ble sluppet på DVD allerede tidlig i 2002, og har i ettertid blitt remastret til HD. Men selv om filmen kanskje ikke er superskarp, ble den i det minste filmet i 3D. Det betyr at det ikke skal være noe å si på de tredimensjonale effektene når ting skjer.
Les dette før du kjøper 3D-TV


For de som enten er interesserte i teknikken eller alt det andre, er filmen tilgjengelig til 18 dollar hos 3D Amazements. De sender også internasjonalt, så hvis du er kjapp rekker den fram før jul.
Glem forresten ikke å ta den ut av spilleren før du skal demonstrere din nye 3D-TV når svigers dukker opp i romjula.
Kilde: TG Daily

Les også
Viasat skal sende fotball i 3D
Les også
Hva skal vi med 3D-TV?
Les også
Her er Blu-ray-kuppene
Les også
3D er best på plasma
Les også
- 3D blir aldri mainstream
annonse